Nieuwsbericht
Teamfoto F5

De eerste toernooi overwinning heeft het jongste team van ONR behaald op het puppie toernooi bij VV ...

 
F5 Hut

Laatste nieuws

Thu 24 May
Toernooi Peize TWEEDE PRIJS

Tweede op het toernooi van Peize

 

Ons eerste en enige toernooi was in Peize, zond...

 
 
 S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Marum F4 ONR F5 4-2

Sun 18 Mar, 08:53




Na een kampioenschap krijg je altijd als beloning een zwaardere indeling en dat is nu zeker door de KNVB gedaan. Maar de dames en heren doen uitstekend hun best en leren heel veel van dit soort wedstrijden.

Afgelopen zaterdag moesten we tegen een team van Marum spelen. Allemaal prima voetballers en direct vanaf de aftrap ging Marum er voor en lieten wij ons terug drukken. De ene kans na de andere maar de verdedigers en de keeper hielden goed stand. Zelfs de aanvallers waren aan het meeverdedigen.

Maar het mocht niet helpen Marum scoorde de 1-0. De tactiek hebben wij daarna aangepast en vanaf dat moment was het vol op de aanval met als resultaat een doelpunt van Mees. Daarna mocht Marum weer de 2-1 maken en met deze stand gingen we de rust in.

We stonden nog maar net op het veld toen Mees de gelijkmaker al weer maakte. Daarna kwamen er veel kansen om op een voorsprong te komen maar de bal ging er maar niet in. Marum wist van de ruimte die achter ontstond goed gebruik te maken en maakte de 3-2. De leiding en de supporters hoopten nog op een gelijkspel maar Marum wist nogmaals het net te vinden en de eindstand kwam hiermee op 4-2.

Een groot compliment voor jullie allemaal want dit was een hele goede tegenstander en jullie hebben  fantastisch gespeeld.

Volgende week moeten we tegen Zuidhorn en ik heb gehoord dat deze nog beter zijn, dus dat wordt weer goed je best doen op de training

 

Tjebbo








Terug
 
 
 
 
 
Sponsorgalerie